dfq Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Też ruszę na akcję w najbliższych dniach 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 28 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Brawo Panowie, jak dostanę link to też dołączam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 28 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 (edytowane) O, będziecie u mnie jeździć! Szkoda, że będę wtedy świeżo po krojeniu i nie będę mógł dołączyć, bo też bym chętnie pomógł... Może chociaż swoją wsadzę na trenażer, żeby coś od nas dorzucić. Edytowane 28 Listopada 2023 przez TheJW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Zapisany - pokręci się trochę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 29 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Jak wrócę względnie wcześnie do domu, to spróbuję dziś pojechać. W czwartek wolne a na piątek - sobotę - niedzielę zostawiam maraton czyli pozostałe 3 trasy z wyzwania górskiego 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 "Spacerek" zaliczony 😉 . Tym samym mała cegiełka dorzucona. Jak można wiele razy , to jeszcze trochu "materiału budowlanego" wyekspediuję . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 (edytowane) Pojechane 😀 Na 3km kot 😸 odciął mi prąd - wyłączył stacjonarkę 🤣. dobrze że Rouvy potrafi wznawiać przerwane sesje 💪 Na 8km po prawej widziałem lamę 😵 , pewnie sztuczną 🤣 @pecio, @spidelli, @ernorator Hej Panowie, do jutra jest promocja na Rouvy ze specjalnym kodem - 3miesiące po 7.50 $ /mc Edytowane 29 Listopada 2023 przez dfq 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 29 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 Ja niestety nie dałem dziś rady, musiałem walczyć ze śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 (edytowane) 😁 @dfq Wiem o tej promocji .Właśnie z niej wczoraj skorzystałem przepraszając się z Rouvy.Tylko 7,5 $ jest za jeden miesiąc . Dziesięć niecałe za dłuższe plany. Edytowane 29 Listopada 2023 przez pecio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 2 godziny temu, dfq napisał: Na 8km po prawej widziałem lamę To makieta z płyty, ale kawałek dalej są prawdziwe. Takie ładne i puchate, że człowiek ma ochotę wskoczyć za ogrodzenie i pogłaskać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 1 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 (edytowane) Powiem Wam, że się wkręciłem. Do przyszłej soboty mam skończyć 3 z 4 jazd górskich Jutro robię jedną, w niedzielę najtrudniejszą i coś zostaje na przyszłą sobotę Kupiłem stację dokującą na laptopa i dziś pierwsza jazda z obrazem na TV. A propos lam, to też czasami mijam, jak jadę na przełęcz Tąpadła, chociaż to właściwie chyba alpaki. A dziś koleżanka mi zwróciła uwagę, żebym uważał na strusia: Edytowane 1 Grudnia 2023 przez spidelli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2023 (edytowane) Hehe, no wcale się nie dziwię 😁 Jest tam teraz tyle pięknych tras. Z TV bedzie jeszcze bardziej odlotowo, 👍 Ja ostatnio zaliczyłem park narodowy w arizonie (z 50 osób naraz tam krecilo) a w weekend spenetruję kanion rzeki węży w Wyoming 🤩 tylko się ze śniegu odkopię 🤣 Edytowane 2 Grudnia 2023 przez dfq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Ja dziś jadę Tour de France 2023 | Col de la Loze Oczywiście najpierw rozgrzewka przy odśnieżaniu wokół chałupy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Skąd my to znamy 🤣 (rozgrzewkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Ja za taką rozgrzewkę bardzo dziękuję. Na razie to przegrywam nierówną walkę z siłami natury i to pomimo zastosowania ciężkiego zmechanizowanego sprzętu bojowego. Musiał bym na okrągło jeździć tam i z powrotem a i teatr działań "wojennych" jest rozległy. Dla tego trenażer chwilowo jest passe. Polecam lekturę - https://www.youtube.com/watch?v=ptDAGO3gCFs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 Ja nie mam wyboru - w poniedziałek po 6 rano wyjazd do roboty, co się da trzeba w niedzielę ogarnąć Najgorsze, że jak pług przejedzie to zbierze z ulicy a skibę odwali na mój wyjazd. Jak to przez noc przymarznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 A to jest złoto I na koniec smaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 (edytowane) Wymiękłem po kilkuset metrach - nie czułem się na siłach a profil trasy mnie przerażał, zamieniłem na ROSSFELD FROM BERCHTESGADEN | GERMANY I ledwo żyję, etap z TdF na przyszłą sobotę, ostatni dzień wyzwania. W tygodniu lajtowo, same plaskacze jeśli już @ernorator Wpisaliśmy niemal jednocześnie, ciekawe trasy ale gór mam dość na razie Edytowane 3 Grudnia 2023 przez spidelli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekek Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 Podepnę się pod temat żeby nie robić nowego. Mam trenażer direto xrt i pytanie mam następujące - lepiej korzystać z zewnętrznego czujnika kadencji garmina czy to bez różnicy jak kadencję obliczy mi trenażer ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 Bez różnicy. Moim zdaniem nawet lepiej, jak wszystkie dane będą pochodziły z jednego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 (edytowane) Bez sensu dawać zewnętrzny czujnik kadencji do XR-T. Sam trenażer pokazuje ten parametr i to doskonale. Jedyny zewnętrzy czujnik jaki warto dołożyć do zestawu to pas na klatę z pomiarem tętna. I mamy wtedy kompletny zestaw "pomiarowo-treningowy" 😉 Po za tym od nadmiaru dublujących się czujników może Garmin sfiksować o ile na niego też wysyłasz dane. Edytowane 6 Grudnia 2023 przez pecio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekek Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 Ok dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2023 W dniu 3.12.2023 o 17:20, spidelli napisał: Wymiękłem po kilkuset metrach A nie lepiej ustawić trasę w odwrotną stronę i zasuwać z górki z 60-70 km/h bez pedałowania ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi