spidelli Napisano 22 Lutego Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego Godzinę temu, pecio napisał: taka mała trumienka , Na chomika 😎 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) Chomik chomikiem a wczoraj na tych łyżwach to już jechałem na oparach (pułap tlenowy 4.5) 😱 Dziś gotowość treningowa :12 🙃 Edytowane 23 Lutego przez dfq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) U mnie z trendu horyzontalnego nastąpiło wybicie na 16. Myślę ,że entuzjazm inwestorów się utrzyma i będzie wyższy wzrost. Przynajmniej do walnego zgromadzenia w sobotę. 😉 @dfq pułap tlenowy 4,5 ??? To się pod respirator tylko nadajesz.....😁 Edytowane 23 Lutego przez pecio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) @pecio Obciążenie wysiłkiem 340. Parę razy już mi się udało zamknąć liczniki Garmina : 5/5 🤣 Ale fakt, pod koniec czułem już duże zmęczenie fizyczne. Nawet się raz wypieprzyłem bo mi się już nogi poplątały 🤣 Do niedzieli szlaban. Edytowane 23 Lutego przez dfq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) 👍 Edytowane 23 Lutego przez pecio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Dziś jazda regeneracyjna - wpadło 50 km. Przygotowania bardziej mentalne ( wyciszanie) do jutrzejszej próby zamordowania chomika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 23 Lutego Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego (edytowane) @pecio a trumienka jest? Ja zapomniałem, że dziś tylko 35 minut cadence biulds, test rampa jutro. I fajnie. Idę zaraz pokręcić, dopiero wróciłem. Kurcze, 3 Fabianki 1.0 TSI mi sprzed nosa sprzątneli, co napisałem albo zadzwoniłem to nieaktualne Ale może będzie Ibizka 1.0 MPI to się ją pożeni z elpidżi i będzie wolno ale tanio 🤣 Deptał se będę Polo żony 😉 Edytowane 23 Lutego przez spidelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego to widzę że autka schodzą jak ciepłe bułeczki 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego A Naród miał zubożeć, miała być recesja...... segment "mieszczuchów " jest bardzo chodliwy...... jak pół litra w "biedrze" za jedyne 9 zł😁. A co do trumienki , to zlecę robotę profesjonalnej firmie co już dysponuje stosownym karawanem .😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 23 Lutego Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego Pączek z nadzieniem pistacjowym na osłodę Jutro na half ramp teście wypocę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 23 Lutego Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego To jest jawna prowokacja. ☝️Podżeganie do dokonania zbrodni na własnej tkance tłuszczowej.😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 24 Lutego Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego @spidelli no i pokusiłeś (pistacja} 🙃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 24 Lutego Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego @dfq Smacznego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Nie działają na mnie te pudrowane, lukrowane pulchne krągłości. Nawet ostatnio chomik stał się wrogiem produktów objętych akcyzą w szklanych opakowaniach. Wracam z mrocznej ścieżki na autostradę ku jasności. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego 5 godzin temu, spidelli napisał: @dfq Smacznego! Dzięki, pyszna bestia była 😲 Dla takich chwil warto żyć 🤣 Potem trzeba było ją spalić : 25km pułap tlenowy +27km baza 💪 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego @dfq jakbyś nie wrąbał tego pączka to byś się później nie musiał męczyć 25 w tlenie i 27 bazy. 😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego (edytowane) @pecio To był tylko pretekst żeby można było pomęczyć chomika bo by waga Garmina zawału dostała 🤣 Edytowane 24 Lutego przez dfq 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Ja robię dłuższą przerwę bo mi parametry sfiksowały na Garminie, a potwierdza to mój organizm. Jest źle , muszę do równowagi wrócić. A jeszcze się dziś doorałem w lesie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 24 Lutego Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego (edytowane) Właśnie zrobiłem test, to nie był taki pełny test jak na początku przed planem - i jest mierzalny (!) postęp: Dołożyłem 1 (jeden) Wat mocy 🤣 Myślałem że piznę licznikiem o ścianę - non stop mi piszczał, że zgubił sygnał GPS - nie da się wyłączyć pomiaru GPS - odhaczam w aplikacji na telefonie, synchornizuję - nie działa, odhaczam w aplikacji webowej, podłączam kablem - nie działa. A dziś wyjątkowo piszczał jak... katowany chomik 🤣 Chyba się dzisiaj napiję pszenicznego po miesiącu abstynencji - proszę nie brać tym razem ze mnie przykładu Edytowane 24 Lutego przez spidelli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego @spidelli jakbyś miał Edge to bym napisał jak wyłączyć GPS...🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 24 Lutego Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego Test wygląda tak - rozgrzeweczka a potem minutka w zadanej strefie mocy (tryb ERG) i dokładka - najpierw chyba co 15 W, potem co 20: Zwift ma coś podobnego: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 24 Lutego Udostępnij Napisano 24 Lutego Ja najpierw w czwartek podjąłem próbę testu rampowego, ale mi nie poszło. Dzisiaj chciałem zrobić 20 minutowy i po 8 minutach zgon. Nie szło kręcić... Spróbuję w innym terminie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 24 Lutego Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego Trzeba odpocząć 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi