karol959 Napisano 12 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Cześć. Szukam na przyszly sezon roweru szosowego do 8 tys. Interesuja mnie w tym budżecie rowery uzywane. Moze ktos zna rynek i sie orientuje czy za ta cene jestem wstanie znaleźć cos sensownego na tarczach ? Czy lepszym wyborem przy takim budżecie bedzie kupienie czegos na szczekach. Interesują mnie głównie rowery typu race raczej do sportowej jazdy. Rower bedzie wykorzystywany na terenach pagorkowatych. Prosze o jakies naprowadzenie jakie marki i modele brac pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 12 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Dorzucasz tysiaka i masz nówkę z gwarancją (choć do najbardziej agresywnych modeli na rynku nie należy ale się nada) https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-giulia-g3-disc-ultegra-2023/ Karbon, tarcze, ultegra...używki wcale nie są zauważalnie tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol959 Napisano 13 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2023 Troszke bez charakteru ten rowerek a wiadomo fajnie jakby oko cieszyl Chyba ze mozna w innym malowaniu go gdzies dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 13 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2023 Może chcesz mojego Gianta kupić? Intensywnie myślę nad wymianą na coś wygodniejszego, bo tutaj nie trafiłem z geometrią i strasznie się na nim męczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol959 Napisano 13 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2023 (edytowane) @TheJW Podeslij co tam masz, chetnie zobacze Edytowane 13 Listopada 2023 przez karol959 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 13 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2023 https://www.forumrowerowe.org/garage/ve/garage/vehicle/8809-giant-tcr-advanced-2-disc/?show=tab_1 W grudniu będę pewnie robił pełen serwis, a potem wystawię na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol959 Napisano 13 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2023 Aj to za duzy na mnie chyba przy 174 wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 13 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2023 zdecydowanie, z tcr'a to m-ka. Używany tcr to dobry trop, ale ta sensa to nie głupia opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol959 Napisano 18 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 A o takim sprzecie co myslicie https://allegro.pl/oferta/rower-szosowy-specialized-tarmac-sl6-disc-roz-52-7-9-kg-14687801725?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=test&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_sport_rowery_pla_pmax_high-asp&ev_campaign_id=20403278818&gad_source=1 Warto pomyslec czy giant tcr bedzie lepszym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 19 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 Specialized Tarmac, nawet SL6, czyli dwie generacje do tyłu, zawsze jest dobrym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi