jacek77756 Napisano 12 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Interesuje mnie zakup roweru do 3000 zł MTB głównie do lasu czasem do miasta znalazłem ofertę Giant talon 1 ge z roku 2022 za 2750 zł i zastanawiam się czy opłaca się ponieważ aż tak się nie znam na rowerach. Wiem że jest tam amortyzacja powietrzna i napęd Shimano deore a rower bardzo mi się wizualnie podoba Link: https://www.olx.pl/d/oferta/rower-gorski-giant-talon-1-29er-CID767-IDWoaIS.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przecietny Napisano 13 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2023 Mi też się ten rower podoba. Kupiłbym go za tyle. Myślę, że sie opłaca biorąc pod uwagę,że jeszcze może coś utargujesz😉 Plusem w tym rowerze jest to co opisałeś ,w tej cenie rower z powietrznym amortyzatorem i korbą która ma zintegrowaną oś to wg mnie dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Proponuję zagłębic sie w specke roweru na stronie producenta - jaki to konkretnie amor, jaka korba i jakie hamulce, jaką główkę ma rama i jakie iw mają obręcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi