il.ek.tro Napisano 10 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 Pacjenci to rama karbon i stery ZS z aluminiowymi miskami do wprasowania w główkę ramy. Szybkie Q: Czy przy wprasowywaniu smaruje się zewnętrzne powierzchnie tychże misek, czy po prostu robi się to na surowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 10 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 Różnie mówią... Ja generalnie wszystko, co wymaga jakiegokolwiek wprasowania czy wciśnięcia zawsze smaruję, żeby zmniejszyć tarcie w trakcie montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 10 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 (edytowane) Ja mam stery potraktowane tym: https://www.odziezdlakolarzy.pl/mezczyzni/akcesoria/akcesoria/rsp-creak-freak-50-g Polecam. Edytowane 10 Listopada 2023 przez Brombosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
il.ek.tro Napisano 10 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 w takim razie też lekko nasmaruję żeby tarcie zmniejszyć. W sumie miski, jak już luz jest skasowany i mamy zacementowany mostek właściwie nie pracują jakoś silnie żeby się przesuwać jakoś w główce ramy, a w przyszłości może będzie łatwiej je wybić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi