adrian_9908 Napisano 6 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2023 Cześć, Chciałbym kupić niedługo jakiś trenażer typu direct-drive. Powinien być cichy i mieć możliwość właśnie jazdy bez użycia dodatkowych kół, opon itp. Wybór chyba pada na: 1. WAHOO KICKR Core 2. Tacx FLUX S Smart 3. Może jakiś Elite model? Nie chcę się bawić w wirtualne jazdy, więc dodatki, subskrypcje na jakieś konta mnie nie interesują. Trenażer chcę dobrze wykorzystać w zimie i wiosną, kiedy nie zawsze można jeździć ze względu na śnieg, wiatr, deszcz. Moim głównym sportem jest bieganie, a szosa to fajny dodatek i wiele daje pod względem budowania i utrzymywania wydolności tlenowej. Zamierzam właśnie rower wykorzystać w czasie, kiedy nie zawsze jest możliwość w zimie jazdy na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 6 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2023 Wahoo Kickr Core 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 6 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2023 Trzeci rok używamy Elite Direto XR-T, bez problemów. Nie wiem co kto rozumie przez cichy, nie mam porównania z innymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi