mudia Napisano 6 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2023 Czy znacie jakieś materiały dotyczące serwisowania takiej manetki (opis, skany, film YT)? Wygląda na to, że mam wyciek i chciałbym ją rozebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 6 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2023 (edytowane) 30s szukania Edytowane 6 Listopada 2023 przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mudia Napisano 6 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2023 Dzięki. Wszystko co podpowiadał mi YT to jak zrobić remont całej sztycy, opcjonalnie jak podłączyć i odpowietrzyć gotową manetkę. Widocznie sugerował się tym, co wcześniej oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavi Napisano 6 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2023 a najlepiej konwersja na linkę https://www.bikeyoke.de/en/remotes/dehy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mudia Napisano 7 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2023 Ta opcja z zamianą na linkę to jakieś 600 zł. To taniej będzie kupić inną sztycę 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi