Nicodbi Napisano 4 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2023 Dzień dobry, Muszę wymienić wszystkie tarcze w korbie Shimano FC-M660 3x9 44-32-22. Z dwoma mniejszymi nie ma problemu, można kupić, ale niestety 44T jest całkowicie niedostępna. Mam pytanie czy istnieje jakiś pasujący zamiennik, podobnej klasy i dostępny? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remover Napisano 4 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2023 Pasuje każda 44T bcd 104 do korb Shimano 3x9. Naprzyklad ta, nawet wyglada dokladnie jak dedykowana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nicodbi Napisano 12 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Kupiłem, wymieniłem, pasuje idealnie. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi