unmarked Napisano 2 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 Witam serdecznie. Zamówiłem nowe zwijane opony szosowe Continental GrandPrix 5000 w rozmiarze 700x25C. Po zamontowaniu na jednej z nich podczas pompowania (przy ciśnieniu ok 80 PSI) było wyraźnie słychać jakieś "pstrykanie". Zainteresowany dźwiękiem zacząłem dokładnie oglądać oponę i ku mojemu zdziwieniu na boku pojawiły się pęcherzyki powietrza które pękając powodowały lekkie wgłębienie/ślad. Czy ktoś z Was spotkał się z czymś podobnym? Jest to podstawa do reklamacji czy może nie ma się czym przejmować? Z góry dziękuje za każą odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 2 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 To jest tubeless ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi