girek Napisano 2 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 Jestem właścicielem od 2 tygodni, rower ma przejechane 180 km (po asfalcie ) obecnie jest w serwisie na obowiązkowym przeglądzie gwarancyjnym po 200 km, który kosztuje 120 zł. Sprzedaję bo doszedłem do wniosku, że baranek to nie moja bajka i chyba potrzebuję bardziej terenowego roweru niż gravel. Rozmiar M. Ja mam 176 cm i wydaje mi się, że na wielkość jest OK. Cena: 4.500 zł, bez załączonych pedałów, torby i uchwytu na telefon, ww. serwis w cenie. Ponieważ rower praktycznie nie był jeżdżony dorzucam jedno zdjęcie ale na prośbę zrobię fotki czego sobie życzycie. Nie wysyłam roweru, mogę podrzucić w dowolne miejsce w województwie śląskim. Specyfikacja tutaj: https://kross.eu/pl/rowery/gravel/esker-5-0-apex-turkusowy-grafitowy-polysk I jeszcze mały update - jeżeli dla kogoś ma to znaczenie to rower był kupiony i przygotowany w sklepie stacjonarnym na Śląsku i tam jest obecnie serwisowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 2 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 Czyli teoria maniaków że na koniec zostaną tylko gravele może się nie sprawdzić 🙃 (sorki za częściowy offtop) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 2 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 On tu kosztuje obecnie 4199 zł. https://www.rowerynajtaniej.pl/pl/p/Rower-28-Gravel-KROSS-ESKER-5.0-rama-M-53-cm-turkus-R23/7131 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girek Napisano 2 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 No, widzę że faktycznie pojechali z promką, jak ja kupowałem to na pewno nie mieli takich cen. I tak bym u nich nie kupił bo muszę mieć sklep, to którego można podjechać w razie problemów i unikam takich z przymiotnikiem "najtaniej". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeg Napisano 2 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 Zrobisz jak uważasz ale zobacz ceny na allegro. Ten rower można kupić za 4300, nowy, zarejestrowany na siebie. A w stacjonarnych dziś każdy mocno opuści cenę bo będzie nowa kolekcja na 2024, sezon się skończył w płynności brak bo rynek stoi. Czasy, że uzywany rower sprzedaje się w dobrej cenie długo nie wrócą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girek Napisano 2 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 OK Panowie ale czy to znaczy, że składacie mi jakieś propozycje co do tego roweru czy tak chcecie sobie popisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 2 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 Chcą sobie popisać a raczej delikatnie zwrócić Ci uwagę, że odjechałeś z ceną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girek Napisano 2 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 Przecież mamy kapitalizm i powszechny dostęp do internetu a ja zakładam, że tego forum nie czytają ludzie z ograniczoną poczytalnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girek Napisano 3 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2023 OGŁOSZENIE NIEAKTUALNE (nie wiem czy da się zamknąć temat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Listopada 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi