girek Napisano 2 Listopada 2023 Napisano 2 Listopada 2023 Jestem właścicielem od 2 tygodni, rower ma przejechane 180 km (po asfalcie ) obecnie jest w serwisie na obowiązkowym przeglądzie gwarancyjnym po 200 km, który kosztuje 120 zł. Sprzedaję bo doszedłem do wniosku, że baranek to nie moja bajka i chyba potrzebuję bardziej terenowego roweru niż gravel. Rozmiar M. Ja mam 176 cm i wydaje mi się, że na wielkość jest OK. Cena: 4.500 zł, bez załączonych pedałów, torby i uchwytu na telefon, ww. serwis w cenie. Ponieważ rower praktycznie nie był jeżdżony dorzucam jedno zdjęcie ale na prośbę zrobię fotki czego sobie życzycie. Nie wysyłam roweru, mogę podrzucić w dowolne miejsce w województwie śląskim. Specyfikacja tutaj: https://kross.eu/pl/rowery/gravel/esker-5-0-apex-turkusowy-grafitowy-polysk I jeszcze mały update - jeżeli dla kogoś ma to znaczenie to rower był kupiony i przygotowany w sklepie stacjonarnym na Śląsku i tam jest obecnie serwisowany.
grzesiowu Napisano 2 Listopada 2023 Napisano 2 Listopada 2023 Czyli teoria maniaków że na koniec zostaną tylko gravele może się nie sprawdzić 🙃 (sorki za częściowy offtop)
keltu Napisano 2 Listopada 2023 Napisano 2 Listopada 2023 On tu kosztuje obecnie 4199 zł. https://www.rowerynajtaniej.pl/pl/p/Rower-28-Gravel-KROSS-ESKER-5.0-rama-M-53-cm-turkus-R23/7131
girek Napisano 2 Listopada 2023 Autor Napisano 2 Listopada 2023 No, widzę że faktycznie pojechali z promką, jak ja kupowałem to na pewno nie mieli takich cen. I tak bym u nich nie kupił bo muszę mieć sklep, to którego można podjechać w razie problemów i unikam takich z przymiotnikiem "najtaniej".
przemeg Napisano 2 Listopada 2023 Napisano 2 Listopada 2023 Zrobisz jak uważasz ale zobacz ceny na allegro. Ten rower można kupić za 4300, nowy, zarejestrowany na siebie. A w stacjonarnych dziś każdy mocno opuści cenę bo będzie nowa kolekcja na 2024, sezon się skończył w płynności brak bo rynek stoi. Czasy, że uzywany rower sprzedaje się w dobrej cenie długo nie wrócą.
girek Napisano 2 Listopada 2023 Autor Napisano 2 Listopada 2023 OK Panowie ale czy to znaczy, że składacie mi jakieś propozycje co do tego roweru czy tak chcecie sobie popisać?
Greg1 Napisano 2 Listopada 2023 Napisano 2 Listopada 2023 Chcą sobie popisać a raczej delikatnie zwrócić Ci uwagę, że odjechałeś z ceną
girek Napisano 2 Listopada 2023 Autor Napisano 2 Listopada 2023 Przecież mamy kapitalizm i powszechny dostęp do internetu a ja zakładam, że tego forum nie czytają ludzie z ograniczoną poczytalnością
girek Napisano 3 Listopada 2023 Autor Napisano 3 Listopada 2023 OGŁOSZENIE NIEAKTUALNE (nie wiem czy da się zamknąć temat)
Mod Team bogus Napisano 5 Listopada 2023 Mod Team Napisano 5 Listopada 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi