seba8121 Napisano 30 Października 2023 Udostępnij Napisano 30 Października 2023 Witam, dziś podczas mycia roweru zauważyłem takie pęknięcie. Ciężko stwierdzić czy to sam lakier czy rama. Jakie jest wasze zdanie co jest przyczyną ? Dodam, że rower mam od nowości, zawsze używany klucz dynamometryczny, sztyca oryginalna, do max wysunięcia jest jeszcze z 5cm. Jak to reklamować, żeby z góry nie założyli mojej winy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 30 Października 2023 Udostępnij Napisano 30 Października 2023 Zmierz suwmiarką rzeczywistą średnicę sztycy i rzeczywistością średnicę rury podsiodłowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 30 Października 2023 Udostępnij Napisano 30 Października 2023 Serwis odpowiedzialny za przyjęcie , rozpatrzenie gwarancji - może wysłać dalej fotografię lub oskrobać lakier w celu inspekcji, warto mieć pewność, że sztyca siodła jest oryginalna taka jak w specyfikacji zakupu. może pęka wstający pęcherz - tylko lakier, oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi