ra4grok Napisano 27 Października 2023 Udostępnij Napisano 27 Października 2023 Cześć, szukam licznika do roweru do 400zł, może być też używka. Chciałbym żeby miał nawigację lub prowadzenie po śladzie, łączność ze strava/komoot i możliwość podłączenia czujników. Trasy to asfalt/las 50/50. Na początku zastanawiałem się nad igpsport bsc200 ale ostatnio zauważyłem że w tej cenie można dorwać garmina edge 130, czy może mi ktoś powiedzieć coś więcej o te 130 ? Lub polecić jakiś inny licznik w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 27 Października 2023 Udostępnij Napisano 27 Października 2023 Jak poczekasz dwa tygodnie i dołożysz 50 zł, to sprzedam Ci swojego używanego Garmina Edge 520 Plus. Czekam tylko na nową obudowę, bo od częstego klikania wyłamał się przycisk zasilania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi