keltu Napisano 23 Października 2023 Udostępnij Napisano 23 Października 2023 (edytowane) Sprzedaję ponieważ okazał się minimalnie za krótki do mojego napędu. Oddaje po kosztach.. kupione na dobrej promocji. Cena 79,90 zł. za 2 sztuki. https://www.olx.pl/d/oferta/2-nowe-lancuchy-11-rzedowe-sram-pc-1110-box-114-ogniw-CID767-IDVYcNQ.html?bs=olx_pro_listing Edytowane 23 Października 2023 przez keltu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 10 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2023 Nie wiem czy opis jest jakiś nie jasny bo dostałem już kilka pytań w tej sprawie na OLX ale cena dotyczy 2 łańcuchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Października Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi