Gość Karmazynowy jeleń Napisano 20 Października 2023 Napisano 20 Października 2023 Witam, Podzieli się ktoś wiedzą, jak wygląda zakup roweru z takiego egzotycznego sklepu? Wiadomo, gwarancja nie do wyegzekwowania, ale olać to. Czy oni prócz kosztów wysyłki doliczą jakieś cło? https://indoracycles.com/road-bikes/2022-trek-domane-sl-6-etap-road-bike-detail Cytuj
0 Gość Karmazynowy jeleń Napisano 20 Października 2023 Napisano 20 Października 2023 eee dvpa tam, coś ta stronka brzydko zalatuje. Cytuj
0 KSikorski Napisano 20 Października 2023 Napisano 20 Października 2023 Serio chcesz ściągać rower z Sumatry? Cytuj
0 Gość Karmazynowy jeleń Napisano 20 Października 2023 Napisano 20 Października 2023 "kasa, misiu, kasa" A coś nie tak z tą Sumatrą? Nie ma u nas takiej ambasady? Szczerze mówiąc, to nawet nie wiem, czy mieszkają tam ciemnoskórzy czy już skośnoocy. Nawet odpowiedzieli miło: Tyle, że ja się uparłem na dostawę za pobraniem i nie poszli na to. Dear Sir, Thanks for your Email. Shipping cost to Poland = USD 190.25 via DHL Express. We not accept COD payment. For payment methods, we only accept payment via PayPal, Wise, Bank Transfer, Western Union and Moneygram. PayPal - Estimated delivery time to Poland 23 days. Because your payment is included in the queue of previous buyers who made payments via paypal. This is to avoid account limits. Please understand. Wise, Bank Transfer, Western Union and Moneygram - Delivery time to Poland 7 Days. So if you are interested to make a purchase at our company. Please you make purchase through the shopping list or create an account on the website of our company. So that we can immediately prepare your order. And immediately create invoices for your order at our company. ORDER INSTRUCTIONS 1. Please "Register" on our site: https://indoracycles.com/register 2. Please Select the product you want, next click ADD TO CART--> Show Cart 🛒. 3. Please Select Shipment✈️ For delivery, we use DHL / FEDEX / UPS 4. Please Select Payment, we only accept payment via PayPal, Wise, Bank Transfer, Western Union and Moneygram. Next click mark "Terms of Service". 5. Please click "Confirm Purchase" & Your purchase is complete. We wait your purchase 🛒. Thank you Sincerely, Indoracycles Address: Jl.Brastagi No.169 City/Zip Code: Medan - 20222 Province/Country: Sumatera Utara - Indonesia Phone/Whatsapp: +6281396944592 Cytuj
0 KSikorski Napisano 20 Października 2023 Napisano 20 Października 2023 Cytat "kasa, misiu, kasa" Jestem ciekaw czy po doliczeniu kosztów agencji celnej wyjdzie tak dobrze. Cytuj
0 Gość Karmazynowy jeleń Napisano 20 Października 2023 Napisano 20 Października 2023 Nie kupię z tego sklepu, ma bardzo dużo ostrzeżeń. Teoretycznie to nawet nie wiem, czy by w ogóle został oclony, bo to chyba musiałby być pech na maksa. Cytuj
Pytanie
Gość Karmazynowy jeleń
Witam,
Podzieli się ktoś wiedzą, jak wygląda zakup roweru z takiego egzotycznego sklepu? Wiadomo, gwarancja nie do wyegzekwowania, ale olać to. Czy oni prócz kosztów wysyłki doliczą jakieś cło?
https://indoracycles.com/road-bikes/2022-trek-domane-sl-6-etap-road-bike-detail
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi