Chrizzy Napisano 18 Października 2023 Udostępnij Napisano 18 Października 2023 (edytowane) Witam, jak w tytule. Szukam roweru na kilku-dziesięcio kilometrowe trasy. Wiem, że budżet dla tej kategorii zostawia sporo do życzenia, ale widziałem że mogę w tym przedziale kupić np. Kross Esker 2 (lub 1) albo Serious Gravix One. Zależy mi na fakturze więc kupno od prywatnego sprzedawcy odpada. Z góry dzięki za pomoc, pozdrowienia edit: mam około 188cm wzrostu a na wadze około 100 kg. Edytowane 18 Października 2023 przez Chrizzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 18 Października 2023 Udostępnij Napisano 18 Października 2023 Nic lepszego niż esker 2.0 MS nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 8 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2023 (edytowane) Jeśli jeszcze szukasz to lekko ponad budżet https://www.pepper.pl/promocje/lapierre-crosshill-20-742701 Edit: już chyba po ptakach Edytowane 8 Listopada 2023 przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi