GIANT84 Napisano 16 Października 2023 Udostępnij Napisano 16 Października 2023 (edytowane) Witajcie czy też macie problem ze zliczaniem km w sigmach bc? Nie wiem czy to tylko problem 8.0 którą mam czy wszystkie bezprzewodowe po zatrzymaniu i ruszeniu chwile trzeba odczekać aż czujnik załapie i prześle sygnał? Do pracy mam 3.4km a licznik pokazał 2km, pewnie przez te postoje, zastanawiam czy w tym przypadku nie przejść ponownie na kabel. Jakie macie odczucia? Edytowane 16 Października 2023 przez GIANT84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 17 Października 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2023 We wszystkich bezprzewodowych Sigmach jakie miałem licznik łapał z małym opóźnieniem, ale nie aż tak, żeby takie straty były. Może zgubić kilka metrów, a nie prawie 1,5km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 17 Października 2023 Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Prędkość dobrze pokazuje, nie ma jakichś skoków, przerw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 17 Października 2023 Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Czujnik z licznikiem dobrze się widzą? Odległość między czujnikiem a magnesem odpowiednio mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Odległość jest ok, predkości jeszcze nie mierzyłem z tel, ale po powrocie z pracy pokazało już 2,4km, i po postoju miałem np 1.5km przejachalem jakis odcinek i załapało nagle 1.7km, czyli tak jak by liczyl ale nie pokazywał i wyrownał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 17 Października 2023 Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Reklamuj. Nie jest to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2023 Sprawdze dzisiaj jeszcze z tel, kolo ustawilem na 29 cali z ustawienia fabrycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi