tapir77 Napisano 16 Października 2023 Udostępnij Napisano 16 Października 2023 Witam wszystkich. Stałem się posiadaczem ww licznika. Mam rownież zegarek garmin fenix. I mam kłopot z podwójną rejestracją aktywności w aplikacji garmin connect. Dodam, że zegarek mam ustawiony jako główne urządzenie do rejestracji aktywności. Ma ktoś jakieś doświadczenia w temacie? Da się to jakoś systemowo ustawić, czy trzeba ręcznie usuwać duble? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo850 Napisano 16 Października 2023 Udostępnij Napisano 16 Października 2023 No ale przypadkiem nie włączasz dwóch aktywności z zegarka oraz z licznika? Nigdy nie sprawdzałem czy da się to wyłączyć, ale Garmin w takiej sytuacji słusznie interpretuje że zamierzałeś zarejestrować dwie aktywności. Jak jedziesz na rowerze to używasz edge, ewentualnie transmitujesz sobie tętno z nadgarstka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 16 Października 2023 Udostępnij Napisano 16 Października 2023 A potem na Stravie pokazuje, że jeździłeś sam ze sobą. Albo używasz do rejestrowania aktywności zegarka albo komputerka, w przeciwnym razie to logiczne, że będziesz miał dwie oddzielne aktywności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tapir77 Napisano 16 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2023 Włączam tu i tu. Sądziłem, ze on scali te aktywności. Ale ok. A da się połączyć zegarek z licznikiem aby transmitował tętno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 16 Października 2023 Udostępnij Napisano 16 Października 2023 Cytat A da się połączyć zegarek z licznikiem aby transmitował tętno? Tak, w zegarku jest funkcja transmitowania tętna. W edge dodajesz go jako czujnik tętna ant+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 16 Października 2023 Udostępnij Napisano 16 Października 2023 (edytowane) Możesz ustawić tryb dodatkowego wyświetlacza lub w menu dodawania czujników wyszukać Fenixa pod czujnikiem tętna. Ewentualnie poszukać w instrukcji lub napisać do suportu Garmina, który udzieli odpowiedzi. Edytowane 16 Października 2023 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tapir77 Napisano 16 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2023 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi