tapir77 Napisano 16 Października 2023 Napisano 16 Października 2023 Witam wszystkich. Stałem się posiadaczem ww licznika. Mam rownież zegarek garmin fenix. I mam kłopot z podwójną rejestracją aktywności w aplikacji garmin connect. Dodam, że zegarek mam ustawiony jako główne urządzenie do rejestracji aktywności. Ma ktoś jakieś doświadczenia w temacie? Da się to jakoś systemowo ustawić, czy trzeba ręcznie usuwać duble? Pozdrawiam Cytuj
olo850 Napisano 16 Października 2023 Napisano 16 Października 2023 No ale przypadkiem nie włączasz dwóch aktywności z zegarka oraz z licznika? Nigdy nie sprawdzałem czy da się to wyłączyć, ale Garmin w takiej sytuacji słusznie interpretuje że zamierzałeś zarejestrować dwie aktywności. Jak jedziesz na rowerze to używasz edge, ewentualnie transmitujesz sobie tętno z nadgarstka. Cytuj
TheJW Napisano 16 Października 2023 Napisano 16 Października 2023 A potem na Stravie pokazuje, że jeździłeś sam ze sobą. Albo używasz do rejestrowania aktywności zegarka albo komputerka, w przeciwnym razie to logiczne, że będziesz miał dwie oddzielne aktywności... Cytuj
tapir77 Napisano 16 Października 2023 Autor Napisano 16 Października 2023 Włączam tu i tu. Sądziłem, ze on scali te aktywności. Ale ok. A da się połączyć zegarek z licznikiem aby transmitował tętno? Cytuj
KSikorski Napisano 16 Października 2023 Napisano 16 Października 2023 Cytat A da się połączyć zegarek z licznikiem aby transmitował tętno? Tak, w zegarku jest funkcja transmitowania tętna. W edge dodajesz go jako czujnik tętna ant+. Cytuj
TheJW Napisano 16 Października 2023 Napisano 16 Października 2023 (edytowane) Możesz ustawić tryb dodatkowego wyświetlacza lub w menu dodawania czujników wyszukać Fenixa pod czujnikiem tętna. Ewentualnie poszukać w instrukcji lub napisać do suportu Garmina, który udzieli odpowiedzi. Edytowane 16 Października 2023 przez TheJW Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi