aczi15 Napisano 15 Października 2023 Udostępnij Napisano 15 Października 2023 Prowadzę serwis rowerowy. Poszukuję programistę amatora, który podjął by się napisania (wydaje mi się nie skomplikowanego) programu do przyjmowania roweru do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 15 Października 2023 Udostępnij Napisano 15 Października 2023 Tanie to, to nie będzie. Fakt, że z programowaniem nie mam do czynienia od jakiś 15 lat ale i wtedy stawki za takie pojedyncze strzały były bardzo wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 15 Października 2023 Udostępnij Napisano 15 Października 2023 Nie idź tą drogą. Chyba, że już sprawdziłeś wszystkie systemy do zarządzania serwisem i nic nie działa. Prosto zrobisz coś prostego i wydasz sporo kasy. Jak poszukasz, a szczególnie jak ci angielski nie obcy, to będziesz miał coś wyrafinowanego, co ktoś będzie utrzymywał i naprawiał. Ja, zanim zamówię development, szukam gotowca. A programista, zanim zacznie pracę też szuka gotowych komponentów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 15 Października 2023 Udostępnij Napisano 15 Października 2023 Napisz czego Ci brakuje w gotowych rozwiązaniach, masz statusy online, powiadomienia sms, zamawianie części, wysłanie części do podwykonawców, czy przydzielanie konkretnego pracownika. To wszystko było dostępne już kilka lat temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 16 Października 2023 Udostępnij Napisano 16 Października 2023 12 godzin temu, aczi15 napisał: Poszukuję programistę amatora, który podjął by się napisania (wydaje mi się nie skomplikowanego) programu do przyjmowania roweru do serwisu. Nie dosc ze bedzie drogo, to bedzie to nieskonczoncy sie update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlo497 Napisano 16 Października 2023 Udostępnij Napisano 16 Października 2023 Skorzystaj z systemu ticketowego - Jira, Asana, Mantis. Myślę, że spełni to większość potrzeb serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon7877 Napisano 19 Października 2023 Udostępnij Napisano 19 Października 2023 Powyżej dobrze mówią. Nie zechcesz płacić za przygotowanie i potem utrzymanie systemu, finansowo ci się to nie opłaci. Poszukaj gotowych rozwiązań, są takie, niektóre nawet finansowo wychodzą nieźle (niewielki abonament za usługę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aczi15 Napisano 20 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2023 Dobra. Przekonaliście mnie. Tzn. tak prawie. Teoretycznie znalazłem kogoś kto rozumie moje potrzeby, ma wycenić usługę. Jak cenowo się to zepnie to może i się zdecyduję. Jak nie to zostanę przy systemie kartkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlo497 Napisano 20 Października 2023 Udostępnij Napisano 20 Października 2023 Powiem Ci to z perspektywy osoby siedzącej w IT od 15 lat - jak będzie tanio to zwiążesz się z tym człowiekiem na całe życie i będą cały czas poprawki i modyfikacje i nikt nie będzie tego chciał po nim przejąć. Jak będzie to doświadczona osoba i krzyknie kwotę z górnej półki, to i tak raz na rok trzeba będzie zrobić jakąś modyfikacje i aktualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 20 Października 2023 Udostępnij Napisano 20 Października 2023 U Króla Rowerów był ziomek który oferuje podobną aplikację, może Ci się spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi