Michal00 Napisano 13 Października 2023 Napisano 13 Października 2023 Witam wszystkich forumowiczów. Mam dylemat, stąd zwracam się do Was o prośbę/udzielenie rady. Otóż planuję zakupić pierwszego fulla ( trek fuel ex5) i nie wiem na jaki rozmiar ramy się zdecydować. Według rozmiarówki treka pasują na mnie dwie ramy: M/L, oraz L. Mam 176 cm wzrostu, ważę 68 kg jeśli to istotne, oraz mam 17 lat. Nie wiem czy wziąć tę większą z myślą o tym że moge jeszcze trochę urosnąć bo obecnie znajduję się w dolnej granicy rozmiaru L. A co wy byście mi radzili ? Dziękujęza wszelkie odpowiedzi.Poniżej zamieszczam rozmiarówkę treka, dla ułatwienia Cytuj
Rumcajs. Napisano 13 Października 2023 Napisano 13 Października 2023 Odpowiedziałem ci w drugim temacie ale wklejam tu: https://www.1enduro.pl/rozmiar-ramy-enduro-trail-2021/ Przeczytaj uważnie, oszacuj ile jeszcze urośniesz. Sugerowanymi rozmiarami się aż tak bardzo jie sugeruj, zobacz lepiej na tabele reach-wzrost w artykule, Michał bardzo trafnie to dobrał. Z obserwacji Ci powiem, że zawodnicy enduro wcale nie jeżdżą na takich wydupconych w kosmos reachach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi