nbk Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Hej, Muszę wykombinować jakiś sposób na zamontowanie lampki Bontrager Flare RT w taki sposób jak na zdjęciu. Macie jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Drukarka 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 A może jakąś przedłużkę gumy i tak założyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nbk Napisano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2023 (edytowane) Próbowałem i problem jest taki, że w jedną stronę jak obrócę to swoeci w ziemię, a w drugą jest prawie okej, ale jednak lekko w górę, więc może oślepiać 🫤 (ta gumka przedłużająca mimo wszystko ciągnie lekko w dół, wiec lampka zaczyna nachodzić lekko na to zgięcie w ramie). Edytowane 12 Października 2023 przez nbk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 A takie rozwiązania: https://allegro.pl/oferta/uchwyt-do-lampki-bontrager-flare-rt-do-szyn-14398265130 https://allegro.pl/oferta/uchwyt-bontrager-flare-rt-do-pro-k-mount-r5-14328230710 Są też zaczepy do Flare RT ze złączem GoPro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nbk Napisano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Gdyby taki K-mount był z gumą to montażu na sztycy byłoby idealnie. Siodło mam akurat Bontragera i mam też ten dedykowany uchwyt, ale głównie jeżdżę ultra, więc przy dużej torbie podsiodlowej traci on sens. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi