uzurpator Napisano 12 Października 2023 Napisano 12 Października 2023 Dorastam do potrzeby aktywacji hamulców z dwóch klamek - do mojego roweru TT, po prostu chcę mieć hebel tak na rogach jak na kierownicy, bo miałem już kilka bardzo brzydkich sytuacji gdzie musiałem się nagimnastykować aby nie wylecieć z drogi. Koncepcje? Cytuj
JWO Napisano 12 Października 2023 Napisano 12 Października 2023 O ile to hydrauliki to nie bedzie problemu. Popatrz jak montuja lemondce. Cytuj
wildix Napisano 12 Października 2023 Napisano 12 Października 2023 Np. klamka in-line bez zbiornika wyrównawczego, coś jak do GRX'a. Cytuj
uzurpator Napisano 14 Października 2023 Autor Napisano 14 Października 2023 Dzięki wszystkim za propozycje Rozejrzałem się za klamkami in-line, ale w tym rowerze będzie mega-dzikie prowadzenie kabla. Co do hydrauliki to jest jakieś rozwiązanie, ale będę musiał przeboleć następne zakupy W ogólności, po spędzeniu miłej randki z wyszukiwarką, to widzę, że problem globalnie nie jest rozwiązany bo jest od wuja workaroundów, ale nic dedykowanego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi