uzurpator Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Dorastam do potrzeby aktywacji hamulców z dwóch klamek - do mojego roweru TT, po prostu chcę mieć hebel tak na rogach jak na kierownicy, bo miałem już kilka bardzo brzydkich sytuacji gdzie musiałem się nagimnastykować aby nie wylecieć z drogi. Koncepcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Trójnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 O ile to hydrauliki to nie bedzie problemu. Popatrz jak montuja lemondce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildix Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Np. klamka in-line bez zbiornika wyrównawczego, coś jak do GRX'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 14 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2023 Dzięki wszystkim za propozycje Rozejrzałem się za klamkami in-line, ale w tym rowerze będzie mega-dzikie prowadzenie kabla. Co do hydrauliki to jest jakieś rozwiązanie, ale będę musiał przeboleć następne zakupy W ogólności, po spędzeniu miłej randki z wyszukiwarką, to widzę, że problem globalnie nie jest rozwiązany bo jest od wuja workaroundów, ale nic dedykowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi