GIANT84 Napisano 10 Października 2023 Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Witam, wracam po latach do roweru i chciałem kask taki jak kiedyś ale nie pamiętam rozmiaru jaki miałem. Mój rozmiar głowy to 57 czy ten przedział m/l 57-61 nie będzie za duży? S/M ma 54-57 cieżko już o ten kask i cena na allegro to 255zł wydaje mi się że kiedyś płaciłem taniej. Czy ktoś posiada taki kask żeby sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 10 Października 2023 Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Kiedyś wszystko było tańsze. Kas trzeba przymierzyć, nikt Ci nie powie czy ten będzie dobry czy nie. Może się okazać, że kask, który kiedyś pasował dzisiaj nie pasuje bo albo nam się trochę czaszka odkształciła, albo jakiś guzek czy inny tłuszczak gdzieś wyskoczył albo producent dokonał jakiegoś liftingu i coś tam zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 10 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Nie no chyba tak zle nie bedzie, chodzi bardziej ktory rozmiar brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 10 Października 2023 Udostępnij Napisano 10 Października 2023 Jak masz możliwość przymierzyć gdzieś u siebie w jakimś sklepie to zrób to. Jak nie to zamów dwa, jeden odeślesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi