rafalewy Napisano 7 Października 2023 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 Witam, mam duży problem. Nie potrafię dokonać ostatecznego wyboru pomiędzy Kross Esker 6.0, a Giant Revolt 1. Ceny które dogadałem w salonach przemawiają na korzyść Krosa (tańszy o 600 złotych). Dodam tylko że moja jazda odbywa się w 70 procentach asfaltem. Proszę o pomoc nie mam za dużo czasu odnośnie wyboru. Bo rowery znikają z salonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daihat Napisano 12 Października 2023 Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Powinieneś kupić to co bardziej Ci się podoba, zwłaszcza jeżeli mogłeś zobaczyć rowery na żywo. Zwłaszcza, że osprzęt, geo i cena bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur85 Napisano 13 Października 2023 Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Kross wypada cenowo lepiej, bo i podzespoły są i trochę lepsze (choć pewnie różnicy i tak by się nie wychwyciło podczas jazdy). Giant teoretycznie lżejszy o 0,5kg oraz przede wszystkim fabrycznie jest na tubeless. Z drugiej strony jak kolega wyżej pisze, ostatecznie gdy różnice nie są duże kupmy to co nam się bardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi