nikbar1 Napisano 7 Października 2023 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 Mam rower w rozmiarze L, a rura podsiodłowa ma 50cm, na stronie producenta pisze, że powinna mieć 55cm, ale znowu rura od widelca ma rozmiar prawidłowy dla L,czy to może być rama w typie sloping ? mam 187cm wzrostu, rower wydaje się być duży, przymierzając do starego gabarytowo jest b.podobny, jeździ mi się na nim w miarę normalnie, a nie jak na jakimś dziecięcym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 7 Października 2023 Udostępnij Napisano 7 Października 2023 Mierzysz od osi suportu do zacisku sztycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikbar1 Napisano 7 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2023 Tak, porównałem do starej ramy, tamta ma 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikbar1 Napisano 7 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2023 Dobra, to jakieś jaja, znalazłem wersję tego roweru "DELUX" i w nim rama L ma 50 cm, a obie ramy mają takie samo oznaczenie .... Tak, że cholera wie o co chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi