lkwroc Napisano 5 Października 2023 Udostępnij Napisano 5 Października 2023 Witam wszystkich, poszukuję roweru do miasta i na lekkie szutry/lasy. Budżet do 5000 zł. Mam 2 metry wzrostu, 120kg wagi i jestem dosyć mocno wysportowany, więc musi to być coś solidnego, co wytrzyma mocną jazdę. Szukałem trochę i wytypowałem Kross Hexagon i Giant Roam Disk 1. Proszę o jakieś opinie odnośnie tych modeli, ewentualnie jakieś propozycje, co innego jest bardziej warte ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 5 Października 2023 Udostępnij Napisano 5 Października 2023 hexagon to mtb a nie cross crossowy kross to evado ale i tak nie ma tam w ofercie nic co miałoby podjazd do roam'a ten giant ma po prostu wszystko co powinien mieć dobry cross biorąc jednak pod uwagę twoją masę popatrz jeszcze na polygon heist x7, rower mało popularny ale ma sztywne osie co się generalnie w crossach nie zdarza a tobie się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkwroc Napisano 5 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2023 Jasne, że Evado, już mi się te nazwy plączą, przepraszam. Sztywne osie lepiej znoszą dużą masę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi