chudzinki Napisano 5 Października 2023 Udostępnij Napisano 5 Października 2023 (edytowane) https://www.selleroyal.com/en_eu/respiro-athletic.html Kojarzycie może coś podobnego, ale tańszego? 155(no 150)-160 mm. Edytowane 5 Października 2023 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 5 Października 2023 Udostępnij Napisano 5 Października 2023 (edytowane) W worldtravellerze Koga serwuje SR Explora. Ja mam chyba większy zakres tolerancji w tym miejscu, ale bardziej znaczące było, że Ola nie chciała zmiany na jej ulubionę "kanapę" Moim zdaniem niezłe, rekreacyjne siodło za jeszcze przyzwoite pieniądze. Szy. Edytowane 5 Października 2023 przez szy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 6 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2023 Ponieważ na tym rowerze nie będę spędzał wiele czasu to postanowiłem podejść do tematu bardzo budżetowo i postawiłem na dość chwalone Zobaczymy czy była to słuszna decyzja 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 6 Października 2023 Udostępnij Napisano 6 Października 2023 Oglądałem kiedyś te Wittkopy, chwilę jeździłem - daj znać, czy ten "medyczny" fenomen tej marki działa tak, jak mówi jej marketing Szy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 6 Października 2023 Udostępnij Napisano 6 Października 2023 Cytat daj znać, czy ten "medyczny" fenomen tej marki działa tak, jak mówi jej marketing Tak średnio działa. Tzn. nie jest złe ale powierzchnia na której się siedzi jest dość płaska a na bokach są te poduszki żelowe, które jakoś dziwnie wystają i jak się jeździ to jest trochę dziwne wrażenie. Zdecydowanie wolę inne siodełka ale wiadomo, że dla każdego wygodne jest co innego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 13 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2023 @szy, pojeżdżone i zostajemy razem. Tak jak pisałem powyżej to jest rower do krótkich (do 1, max. 1,5 h), ale dość intensywnych jazd i nie odczuwam żadnego dyskomfortu. Jakby było deko węższe (z tym się liczyłem) to byłoby idealnie 🙂. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi