piotrekek Napisano 3 Października 2023 Udostępnij Napisano 3 Października 2023 Siema. Mam dobrze (tak mi się wydaje) wyregulowaną przerzutkę. Na duży blat zmienia bez problemu, zrzuca też ale zauważyłem, że w ogóle nie ma trymowania. Kiedyś na stówe było ale ostatnio zauważyłem, że nie ma 😐 Pewnie bym tego nie zauważył ale rower stał w zimnym garażu z tydzień i po tym bardzo ciężko zmieniało mi na duży blat. Myślałem, że coś z linką ale przejechałem się ze 2 razy i pracuje już w miarę ok ale zauważyłem, że nie ma "pół biegów" Co mam zrobić ? Napiąć linkę, poluzować, czy całkiem trzeba regulować od początku tą przerzutkę? Liczę na dobrą poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 5 Października 2023 Udostępnij Napisano 5 Października 2023 Może pancerze i linki do wymiany? Zimny garaż nie oznacza raczej ujemnych temperatur, co najwyżej kondensację pary, może wilgoć dostała się do środka i linka przyrdzewiała? Jak masz zamiar robić regulację to może warto zweryfikować stan linki i pancerza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekek Napisano 5 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2023 Linki i pancerze wymienione na początku sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi