Meliur Napisano 2 Października 2023 Udostępnij Napisano 2 Października 2023 Prawie nowy bo używany około półtora miesiąca do momentu gdy mi nie pękła rama w Marinie Rift Zone. Fajnie zmienił pracę zawieszenia w tym rowerze. Nie wiem jak do skoków ale do jazdy po lesie jest o niebo lepszy od dampera sprężynowego bo prasuje jak masełko i wybiera liście Opis i zdjęcia w aukcji: https://allegrolokalnie.pl/oferta/amortyzatordamper-marzocchi-bomber-cr-210x50 Mam też wystawione dwie sprężyny do niego. 500lbs i 550lbs. Na tej drugiej dobrze mi się jeździło przy wadze około 95kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Maja Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi