sebullo Napisano 2 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2023 Ok, a jeszcze inne pytanie, pewnie błahe... Orientujecie się jaką nazwę nosi funkcja która będzie tylko pokazywała strzałkę w którą stronę do punktu docelowego zamiast wytyczania całej trasy i przeliczania jej co chwilę, gdy stwierdzę, że chce pojechać jeszcze chwilę prosto zanim skręcę w lewo itp.? Może macie jakiś przykład takiego urządzenia (najlepiej jakby nie musiało korzystać z telefonu bez przerwy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Października 2023 Udostępnij Napisano 2 Października 2023 A co ci przeszkadza, że licznik trasę sobie zmienia kiedy i tak jedziesz jak ci pasuje? W garminie możesz sobie ustawić czy po zejściu z kursu ma ci przeliczyć trasę na nowo czy wskazywać drogę żeby wrócić na kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 2 Października 2023 Udostępnij Napisano 2 Października 2023 (edytowane) Jeśli ma to byc model do turystyki zainwestował bym w garmina explorer albo jesli budżet mniejszy to 530. Z tym sladem po kresce nie wiem jak w licznikach sie to sprawdza ale ostatno testowałem w zegarku od garmina instict2 i po kresce dało sie np iśc bez problemu. Tylko że normalna mapa to całkiem cos innego zdecydowanie lepiej odnajduje sie w aktualnej pozycji czy jakies skrety zdecydowanie łatwiej jest o samej kreski. Jak wyzej lepiej dobrze sie zastanowic żeby nie kupowac co chwilę. Ja sam testowałem własnie różne liczniki i wyszło tak że trzeba było od razu w garmina zainwestowac i miec spokój a nie bawic się w jakies wynalazki dziwne. Ewentualnie wahoo. Brytona ze względu na beznadziejna aplikacje nie polecam. Edytowane 2 Października 2023 przez Thomass13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebullo Napisano 3 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2023 No aktualnie waham się między 3 producentami/modelami: - Wahoo Elemnt v2 - tutaj podoba mi się aplikacja - Hammerhead Karoo 2 - płynność działania - Garmin ale tutaj się jeszcze waham co do modelu - głównie przez polecenia tutaj bo aplikacja słabo mi leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 3 Października 2023 Udostępnij Napisano 3 Października 2023 @sebullo Garmin Connect nie musisz używać. Bez problemu da się to tak ustawić, że: - aktywności lecą do Strava / Komoot - trasy projektowane w Strava/Komoot lecą do nawigacji Garmina. Raz tylko musisz to ustawić i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi