DzikuPL Napisano 30 Września 2023 Udostępnij Napisano 30 Września 2023 Witam Nie wiem czy dobra grupę tematyczna wybrałem, więc z gry przepraszam i admina proszę o przeniesienie pytania Poszukuję lampkę przednią rowerową na akumulator / ogniwo 18650 - moc tej lampki minimum 550 lm a najlepiej aby ciągłym światłem świeciła 700lm i lekko miała na boki światło nie tylko w przód Wracam po kilku latach na trasy rowerowe i chciałbym mieć dobre oświetlenie aby widzieć drogę bo wzrok już nie ten mimo okularów Co do ceny to aby nie była przesadnie droga bo rower to koszt 1400 zł więc około 1/4 ceny roweru do 300 zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 30 Września 2023 Udostępnij Napisano 30 Września 2023 (edytowane) Za 300zł masz maksymalnie dopasioną rowerową latarkę z optyką 20x60, z diodą XM-L2 albo SST40, z dwoma nowymi ogniwami Samsung 18650 3500aAh, uchwytem rowerowym i wysyłką w cenie. Musisz tylko ładowarkę do ogniw 18650 kupić sobie we własnym zakresie. Polecam spróbować, ludzie na forum śmigają z nimi. Edytowane 30 Września 2023 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 30 Września 2023 Udostępnij Napisano 30 Września 2023 (edytowane) 29 minut temu, DzikuPL napisał: Witam Nie wiem czy dobra grupę tematyczna wybrałem, więc z gry przepraszam i admina proszę o przeniesienie pytania Poszukuję lampkę przednią rowerową na akumulator / ogniwo 18650 - moc tej lampki minimum 550 lm a najlepiej aby ciągłym światłem świeciła 700lm i lekko miała na boki światło nie tylko w przód Wracam po kilku latach na trasy rowerowe i chciałbym mieć dobre oświetlenie aby widzieć drogę bo wzrok już nie ten mimo okularów Co do ceny to aby nie była przesadnie droga bo rower to koszt 1400 zł więc około 1/4 ceny roweru do 300 zł Pozdrawiam Lumintop B01, przyjmie zarówno 18650 / 21700. Jest odcięcie, świeci lekko na boki, jest moc jaka cię interesuje. Nie wiem czy są na nią obecnie jakieś promocje ale można ją dostać za ok ~100zł. z Chin, sprawdź Pepper. Przy okazji dzięki dużej popularności można dostać do niej różne mody, chociażby takie mocowanie które można sobie podwiesić pod uchwytem na licznik https://allegro.pl/oferta/uchwyt-latarki-lumintop-b01-kask-mocowanie-gopro-12705360496 Edytowane 30 Września 2023 przez keltu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 1 Października 2023 Udostępnij Napisano 1 Października 2023 (edytowane) Lumintop B01 świeci tak ma mid ustawieniu, ustawiona bardziej do przodu Tutaj też mid ale pod koło Edytowane 1 Października 2023 przez ernorator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 1 Października 2023 Udostępnij Napisano 1 Października 2023 A najlepiej nie jeździć po zmroku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuPL Napisano 2 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2023 23 godziny temu, ernorator napisał: Lumintop B01 świeci tak ma mid ustawieniu, ustawiona bardziej do przodu Tutaj też mid ale pod koło Lumintop B01 fajnie świeci. A co do pracy lampki jest opcja pracy na [odłączonym Power banku?? Bo chyba gdzie widziałem że wyjęto ogniwo i po przez USB świeciła... Ja myślę ze 750Lm spokojnie starczy jazdy z prędkością o 35 km/h Obecnie to już jesień i zima więc bardziej do tej 16 sie pojeżdżę a miedzy czasie promocje wyhaczę na ta lapkę bo na dwa rowery potrzebuje :P Jak na razie to czekam na dostawę roweru Kross Evado 3.0 Nie wiem czy to jest rowerek wart 1600 zł ale zakupiłem do rekleacyjnej jazdy - najpierw muszę doposażyć trochę go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 @DzikuPL https://www.pepper.pl/promocje/latarka-na-rower-lumintop-b01-850lm-210m-za-2399-728263 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuPL Napisano 19 Października 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2023 Temat do zamknięcia zakupiłem lampkę na razie tak aby zwiększać bezpieczeństwo a na drugi rok coś konkretnego zakupię xD Dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1970 Napisano 19 Października 2023 Udostępnij Napisano 19 Października 2023 Na przeszłość - Ravemen CR1000. Mega wiązka, moc, tryby, wykonanie i wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 20 Października 2023 Udostępnij Napisano 20 Października 2023 @Miro1970Akumulator jest wymienny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi