grzechu1984 Napisano 30 Września 2023 Udostępnij Napisano 30 Września 2023 W związku z małą popularnością suntourów w wersjach pro min. axona chciałbym dopytać jak wypada jakościowy pojedynek Axona na czarnych lagach (32, 34mm ) z Rebą na czarnych lagach, czy axon 29" 34 mm PCS jest na tym samym poziomie co reba 29" Solo Air MC? Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 1 Października 2023 Udostępnij Napisano 1 Października 2023 Nie znam się, ale się wypowiem. Tzn nie mam styczności z Axonami czarnymi, tylko mam takiego sprzed 2 lat, 32mm złote golenie. Recenzja będzie krótka. To jest kołek. Mimo serwisu zerowego pracował tak sobie. Rozebrałem, nasmarowałem luksusowo bardzo dobrymi preparatami i... pracuje tak se. Wcześniej miałem Epixona 2018, było dokładnie tak samo. Moim zdaniem to są entry level amortyzatory i do takich z prawdziwego zdarzenia to im brakuje ohoho. Zerkam na cenę. 2,5 tysiąca 🙃 SIDa za tyle kupisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 1 Października 2023 Udostępnij Napisano 1 Października 2023 @grzechu1984 Witam. Od niedawna zajmuje się sprowadzaniem Rock Shox-a. Gdybys byłzainteresowany to ci mogę za ok 2000zł załatwić nową rebę z gwarą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi