seba8121 Napisano 28 Września 2023 Napisano 28 Września 2023 Witam, niestety wskutek wędrującej gałęzi, doszło do awari przerzutki co w rezultacien dało uszkodzenie ramy, a dokładnie widełek tylnych. Został mi do przejechania w tą sobotę ostatni maraton w tym roku, nie ma szans tak szybko na nowe widełki, ani na ich naprawę. Jak myślicie wytrzyma to jeden wyścig ? Cytuj
itr Napisano 28 Września 2023 Napisano 28 Września 2023 Oddałem ramę, która wyglądała dużo lepiej, tylko dlatego że bałem się że już „jutro” zawiedzie. Widać jakieś takie porypane miejsce i nikt zdalnie nie napisze nic się nie stało…. Maraton to nie promocja w Lidlu, można sobie raz odpuścić, teraz już patrzę na to z dystansem, i cała ta otoczka ścigania to jedna wielka blaga, żerowanie na nas wiecznych chłopcach romantycznie spoconych z językiem w szprychach 😛 Cytuj
seba8121 Napisano 29 Września 2023 Autor Napisano 29 Września 2023 Nie oczekuję odpowiedzi "jest bezpiecznie możesz jeździć" bardziej tutaj liczę na doświadczenie w przypadku pęknięć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi