chudzinki Napisano 26 Września 2023 Udostępnij Napisano 26 Września 2023 (edytowane) Szukam aplikacji do zapisywania śladów na Androida, która: jest darmowa lub płatność jest jednorazowa "na wieki" można sobie oglądać, edytować, segregować ślady na kompie idealnie jakby było jak w Locus z punktami, czyli mam punkt śladu, najeżdżam na niego i widzę czas utworzenia i prędkość idealnie jakby była opcja nagrywania jazdy samochodem (tworzenie profili) Nie zależy mi na segmentach, tętnach itp. Ktoś coś? 🙂 Edytowane 26 Września 2023 przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 26 Września 2023 Udostępnij Napisano 26 Września 2023 Locus Classic, nie jestem pewien o co ci chodzi z pkt. 2 ale resztę warunków chyba spełnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 26 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2023 Może niezbyt precyzyjnie napisałem... 🙂. 2. można sobie oglądać, edytować, segregować ślady na kompie, czyli chodzi o synchronizację - jak w Stravie np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 26 Września 2023 Udostępnij Napisano 26 Września 2023 (edytowane) To szczerze mówiąc nie mam pojęcia bo ja korzystam właściwie tylko z nawigacji, ewentualnie z LoPunktów żeby znaleźć jakieś źródło wody czy sklep. 😝 Edytowane 26 Września 2023 przez keltu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2023 Ja z nawigacji od wielkiego święta. Jak już to w Locus`ie z prowadzenia. Ja już wcześniej trochę szukałem i widzę, że będzie problem... 😏. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia Pytanie, na które z pewnością będziecie znać odpowiedź: Dlaczego na jednym jest pogoda, a na drugim nie ma...? Nic nie zmieniałem w ustawieniach. Ten sam telefon 😉. Kiedyś bawiłem się tym klimat.app, ale wołało tam o jakąś kasę i porzuciłem temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 23 Maja Autor Udostępnij Napisano 23 Maja A dopytam o taką rzecz - w Locus po zarejestrowaniu śladu są punkty i później można sprawdzić dokładny czas i prędkość każdego punktu. W darmowej Stravie tego nie ma (przynajmniej ja nie znalazłem...). A w płatnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 23 Maja Udostępnij Napisano 23 Maja W Stravie jest niejako na odwrót - w wersji komputerowej klikasz na Analysis, tam na wykresie prędkości wybierasz interesujący Cię punkt i na mapie Ci się zaznacza w którym to było miejscu. Na wykresie prędkości możesz też kliknąć zegarek i masz na skali czas od początku jazdy. Płatnej wersji nie mam, więc nie wiem czy jest coś więcej:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 23 Maja Autor Udostępnij Napisano 23 Maja Podziękował! Pewnie w płatnej będzie tak samo... Szkoda, że chociaż nie jest to przedstawiono godzinowo tylko czasowo od rozpoczęcia nagrywania 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 29 Października Autor Udostępnij Napisano 29 Października @KSikorski, pytania przede wszystkim do Ciebie, bo z tego co kojarzę to używasz Locus Gold 🙂: Czy edytując ślad mogę sobie wstawić POI w dowolnym miejscu trasy? Zapewne nie ma tam heat mapy ze Stravy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 30 Października Udostępnij Napisano 30 Października 1.) Punkty dodajesz i edytujesz niezależnie od śladu. Możesz nie mieć śladu, a jednocześnie mieć POI. 2.) Nie, nie ma heatmapy. Trzeba planować na dwa ekrany 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 30 Października Udostępnij Napisano 30 Października (edytowane) Prawie na pewno można dodać heatmapę do Locusa jako nakładkę, tu instrukcja nie wiem czy aktualna https://bobiko.blog/2020/09/heatmap-locus-map/ Edit: https://github.com/JBuitelaar/locusmap Edytowane 30 Października przez keltu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi