chudzinki Napisano 26 Września 2023 Napisano 26 Września 2023 (edytowane) Szukam aplikacji do zapisywania śladów na Androida, która: jest darmowa lub płatność jest jednorazowa "na wieki" można sobie oglądać, edytować, segregować ślady na kompie idealnie jakby było jak w Locus z punktami, czyli mam punkt śladu, najeżdżam na niego i widzę czas utworzenia i prędkość idealnie jakby była opcja nagrywania jazdy samochodem (tworzenie profili) Nie zależy mi na segmentach, tętnach itp. Ktoś coś? 🙂 Edytowane 26 Września 2023 przez chudzinki Cytuj
keltu Napisano 26 Września 2023 Napisano 26 Września 2023 Locus Classic, nie jestem pewien o co ci chodzi z pkt. 2 ale resztę warunków chyba spełnia. Cytuj
chudzinki Napisano 26 Września 2023 Autor Napisano 26 Września 2023 Może niezbyt precyzyjnie napisałem... 🙂. 2. można sobie oglądać, edytować, segregować ślady na kompie, czyli chodzi o synchronizację - jak w Stravie np. Cytuj
keltu Napisano 26 Września 2023 Napisano 26 Września 2023 (edytowane) To szczerze mówiąc nie mam pojęcia bo ja korzystam właściwie tylko z nawigacji, ewentualnie z LoPunktów żeby znaleźć jakieś źródło wody czy sklep. 😝 Edytowane 26 Września 2023 przez keltu 1 Cytuj
chudzinki Napisano 27 Września 2023 Autor Napisano 27 Września 2023 Ja z nawigacji od wielkiego święta. Jak już to w Locus`ie z prowadzenia. Ja już wcześniej trochę szukałem i widzę, że będzie problem... 😏. Cytuj
chudzinki Napisano 31 Stycznia 2024 Autor Napisano 31 Stycznia 2024 Pytanie, na które z pewnością będziecie znać odpowiedź: Dlaczego na jednym jest pogoda, a na drugim nie ma...? Nic nie zmieniałem w ustawieniach. Ten sam telefon 😉. Kiedyś bawiłem się tym klimat.app, ale wołało tam o jakąś kasę i porzuciłem temat. Cytuj
chudzinki Napisano 23 Maja 2024 Autor Napisano 23 Maja 2024 A dopytam o taką rzecz - w Locus po zarejestrowaniu śladu są punkty i później można sprawdzić dokładny czas i prędkość każdego punktu. W darmowej Stravie tego nie ma (przynajmniej ja nie znalazłem...). A w płatnej? Cytuj
Maciorra Napisano 23 Maja 2024 Napisano 23 Maja 2024 W Stravie jest niejako na odwrót - w wersji komputerowej klikasz na Analysis, tam na wykresie prędkości wybierasz interesujący Cię punkt i na mapie Ci się zaznacza w którym to było miejscu. Na wykresie prędkości możesz też kliknąć zegarek i masz na skali czas od początku jazdy. Płatnej wersji nie mam, więc nie wiem czy jest coś więcej:) 1 Cytuj
chudzinki Napisano 23 Maja 2024 Autor Napisano 23 Maja 2024 Podziękował! Pewnie w płatnej będzie tak samo... Szkoda, że chociaż nie jest to przedstawiono godzinowo tylko czasowo od rozpoczęcia nagrywania 🙂. Cytuj
chudzinki Napisano 29 Października 2024 Autor Napisano 29 Października 2024 @KSikorski, pytania przede wszystkim do Ciebie, bo z tego co kojarzę to używasz Locus Gold 🙂: Czy edytując ślad mogę sobie wstawić POI w dowolnym miejscu trasy? Zapewne nie ma tam heat mapy ze Stravy? Cytuj
KSikorski Napisano 30 Października 2024 Napisano 30 Października 2024 1.) Punkty dodajesz i edytujesz niezależnie od śladu. Możesz nie mieć śladu, a jednocześnie mieć POI. 2.) Nie, nie ma heatmapy. Trzeba planować na dwa ekrany 😉 1 Cytuj
keltu Napisano 30 Października 2024 Napisano 30 Października 2024 (edytowane) Prawie na pewno można dodać heatmapę do Locusa jako nakładkę, tu instrukcja nie wiem czy aktualna https://bobiko.blog/2020/09/heatmap-locus-map/ Edit: https://github.com/JBuitelaar/locusmap Edytowane 30 Października 2024 przez keltu 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi