mihaaau Napisano 26 Września 2023 Udostępnij Napisano 26 Września 2023 Pytanie trochę z innej beczki - mieliśmy sporo tematów jak trenować podjazdy terenowe (pod wjazd na Sniezke) w okolicach Warszawy. Szukam obecnie działki pod rekreacje, letniska w którym przebywałbym w okolicach lata i tak sobie pomyslalem zeby poszukac takiej dzialki pod trening rowerowy, jako ze jestem z Wawy a moja pasja jest MTB to narzekam na brak warunkow pod MTB w Warszawie... Nie musza byc jakies hardkorowe gory ale cos mniej plaskiego niz Wawka, myslalem o okolicach Kazimierza, Pulaw, Swietokrzyskim bo chcialbym w miare dobry dojazd z Warszawy, co polecacie? Dobrze jakby dzialki byly w okolicach w rozsadnej cenie, moze jakies nieoczywiste kierunki typu Roztocze, Kaszuby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 26 Września 2023 Udostępnij Napisano 26 Września 2023 Mam to samo. Poza singlem Bagno Pulwy najbliżej są G. Świętokrzyskie. Byłem kilka razy. Są i fajne ścieżki (Jeleniowskie) i jakieś wycieczki. Płasko nie jest. Bardzo wiele czasu spędziłem w Suwalskim Parku Krajobrazowym. Nie są to góry, ale 400 m podjazdu na wycieczce to nie problem. Okolice Kazimierza mnie zawiodły. Nie ma szału z przewyższeniami. Ale ale coś jest. Na Kaszubach nawet startowałem w zawodach MTB, ale znam mało. Uważam, że góry to góry - drogi coraz lepsze i okolice Bielska to najlepszy teren z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaaau Napisano 28 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2023 No ja bylem na Kaszubach w tym roku na Wanodze, fajne przewyzszenia, podobnie na Mazurach tez juz bardziej urozmaicone tereny (przynajmnije wzgledem Mazowsza) ale jednak nie ma tego co w górach - bardziej zroznicowanej nawierzchni, jakis kamulców, klimatu i widoczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi