Szym3kSzym3k Napisano 25 Września 2023 Napisano 25 Września 2023 Pomożecie w wyborze ochraniaczy na kolana i łokcie dla dzieciaka 7 lat i chudego jak patyk? Wyboru chyba za wielkiego nie ma. Póki co znalazłem Fox Junior Titan Peewee,.ale wizualnie według mnie wyglądają kiczowato. Zdaje sobie sprawę, że dzieciak nie będzie robił jakiś ekstremalnych rzeczy, ale tu też chodzi k jego komfort psychiczny. Cytuj
RabbitHood Napisano 25 Września 2023 Napisano 25 Września 2023 A czy wszystko musi być rowerowe? Poszukaj ochraniaczy na rolki/deskę/hulajnogę. Będzie większy wybór i pewnie sporo taniej. Cytuj
Szym3kSzym3k Napisano 25 Września 2023 Autor Napisano 25 Września 2023 @RabbitHoodmoże i masz rację, ale wyszedłem z założenia, że kształt rowerowych będzie dopasowany do zgiętej nogi. Te na deskorolkę czy rolki są raczej dedykowane do wyprostowanych nóg. Przynajmniej tak mi się wydaje. Cytuj
JWO Napisano 25 Września 2023 Napisano 25 Września 2023 Ja jezdze czasami w ochraniaczach na kolana od rolek (rowerowych jeszcze sie nie dorobilem ), faktycznie upija pod kolanem po jakims czasie. Ale to stare ochraniacze Made in China. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi