alien1101 Napisano 22 Września 2023 Napisano 22 Września 2023 Witam, kończy mi się suport w korbie fc-m442 octalink i zastanawiam się czy przy okazji warto kupić używaną korbę dwuczęściową fc-m770? Napęd 3x9. Czy lepiej zostać ze starą korbą i wymienić sam suport tylko jaki najlepiej. Jestem laikiem w sprawach technicznych i proszę o poradę. Dodam tylko, że fc-m770 bardziej mi się podoba, jazda amatorska głównie asfalt. Cytuj
alien1101 Napisano 23 Września 2023 Autor Napisano 23 Września 2023 A czy idzie jeszcze dostać zębatki do fc-m770 w razie potrzeby? Cytuj
Rafał87 Napisano 23 Września 2023 Napisano 23 Września 2023 uzywka to zalezy jaka cena i jaki stan zebatek. mialem 770 w 3x9 i zebatki byly cholernie drogie zwlaszcza duza. Komplet zebatek przewyzszal koszt nowej kompletnej korby. Konstrukcja sredniej zebatki upierdliwa w czyszczeniu. Latwiej bylo zdjac korbe i porozkrecac zebatki do czyszczenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi