YipYepYip Napisano 20 Września 2023 Udostępnij Napisano 20 Września 2023 (edytowane) Cześć, Urwałem hak, na stronie krossa oryginalny nie jest dostępny. Serwis który ma mi to ogarnąć i skontaktować się z krossem mówi, że oddzwonią do mnie jak będą go mieli, ale czas sobie leci, pogoda przemija, a ja siedzę i gnuśnieję. Google zwraca w zapytaniach strony z tym hakiem, ale wszystkie są wyprzedane. Czy wiecie może gdzie mógłbym go zamówić albo czy jest jakiś zamiennik? Pozdrawiam Edytowane 20 Września 2023 przez YipYepYip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 20 Września 2023 Udostępnij Napisano 20 Września 2023 Tu kupisz: https://www.facebook.com/p/Blackbird-Mechanik-Rowerowy-100063570069428/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PJ4cK Napisano 20 Września 2023 Udostępnij Napisano 20 Września 2023 Tu niby też dostępny: https://cicloscorredor.com/en/gear-hangers/15826-dp-71-hanger-derailleur--4253332516251.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 20 Września 2023 Udostępnij Napisano 20 Września 2023 coś mi się wydaje że autor szuka złego haka. Dp 71 jest do starszych ram eskera 2.0 na shimano gdzie były zwykłe zaciski qr, a wersja 2.0 MS miała sztywne osie. niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę ale tam chyba jest hak dp-46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YipYepYip Napisano 20 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2023 Byłem w serwisie, rzeczywiście facet wspomnial o sztywnych osiach, ale wpisał numer mojej ramy do platformy b2b krossa i jako hak podało mu dp71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 21 Września 2023 Udostępnij Napisano 21 Września 2023 Jak masz sztywne osie to na pewno nie masz dp71, zdejmij koło i popatrz jak wygląda hak i sobie porownaj wzrokowo ze zdjeciem w necie haka dp71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 22 Września 2023 Udostępnij Napisano 22 Września 2023 W dniu 20.09.2023 o 23:40, YipYepYip napisał: Byłem w serwisie, rzeczywiście facet wspomnial o sztywnych osiach, ale wpisał numer mojej ramy do platformy b2b krossa i jako hak podało mu dp71 Kross to pewnie dostaje te ramy od chińczyka z już przykręconymi hakami, więc sami nie wiedzą, co jest gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YipYepYip Napisano 17 Lutego Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego Cześć, z uwagi na zbliżający się sezon zdjąłem ten hak i ewidentnie KROSS ESKER 2.0 MS 2023 POSIADA HAK DP-46. Dziękuję wszystkim za pomoc, znalazłem go również dostępnego w sklepie. Gdyby ktoś to czytał i miał zarejestrowane konto napiszcie proszę odpowiedź w której napiszecie ten wytłuszczony fragment. Nie chodzi mi o spam, ale żeby google zaindeksował tą informację wyżej, bo chyba żaden sklep w swoim opisie nie informuje, że hak DP-46 pasuje do KROSSA ESKERA 2.0 MS 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi