raleigh Napisano 18 Września 2023 Udostępnij Napisano 18 Września 2023 Hej! Mam mnożące się pytania odnośnie roweru z tytułu (link poniżej) jak i do samej marki. https://www.radon-bikes.de/en/roadbike/carbon/vaillant-disc-carbon/vaillant-disc-90-2023/ 2700€ za rower na elektronicznej, nowej (2x12) ultegrze? Gdzie haczyk?? Wiem, że cena promocyjna ale nawet jeszcze przed obniżką było to poniżej trzech tysięcy. Nie wiem też nic o samej marce poza tym, że niemiecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 19 Września 2023 Udostępnij Napisano 19 Września 2023 Radon to marka sklepu bike-discount.de, raczej nie słychać na niego narzekań. Ps. Do ceny dolicz VAT i 50€ za wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raleigh Napisano 19 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2023 Nawet po doliczeniu VATu i przesyłki wychodzi zaskakująco tanio na tle konkurencji. Nie chodzi mi tutaj tylko o marki premium typu Spece, Treki, etc ale również o innych producentów, prowadzących sprzedaż bezpośrednią. Dlatego zastanawiałem się gdzie jest haczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 19 Września 2023 Udostępnij Napisano 19 Września 2023 Może wyprzedają stany magazynów na koniec sezonu. Karbonowy full jest przeceniony o 1000 euro i wychodzi jakiej 11 tys. zł z VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi