rawracer Napisano 12 Września 2023 Napisano 12 Września 2023 Witam. Kiedyś dawno temu znalazłem stronę na której były piasty i kompatybilne bębenki do nich,teraz nie mogę znaleźć. Może ktoś podpowie . Mam piastę Novatec D882SB z bębenkiem Shimano . Zmieniam na Sram XD I są bębenki tylko czy podejdzie . Pamiętam że były jakieś oznaczenia A ,B ,B2.... Jest do kupienia taki bębenek z oznaczeniem SKU: CB-B2-4P-XX1-AL z opisem do D792 Czy będzie on pasować ? Cytuj
siemalysy Napisano 12 Września 2023 Napisano 12 Września 2023 Jeżeli chcesz mieć 100% pewności, to napisz do dystrybutora zapytanie. Miałem ostatnio też kłopot ze znalezieniem informacji czy konkretny bębenek będzie odpowiedni do piastry w kole. Odpowiedź przyszła szybko. Części zamówione i bębenek wymieniony. Napisz tu: biuro@speeder.com.pl 1 Cytuj
rawracer Napisano 12 Września 2023 Autor Napisano 12 Września 2023 Dziękuję serdecznie,napisze . Dziękuję raz jeszcze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi