rawracer Napisano 12 Września 2023 Udostępnij Napisano 12 Września 2023 Witam. Kiedyś dawno temu znalazłem stronę na której były piasty i kompatybilne bębenki do nich,teraz nie mogę znaleźć. Może ktoś podpowie . Mam piastę Novatec D882SB z bębenkiem Shimano . Zmieniam na Sram XD I są bębenki tylko czy podejdzie . Pamiętam że były jakieś oznaczenia A ,B ,B2.... Jest do kupienia taki bębenek z oznaczeniem SKU: CB-B2-4P-XX1-AL z opisem do D792 Czy będzie on pasować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 12 Września 2023 Udostępnij Napisano 12 Września 2023 Jeżeli chcesz mieć 100% pewności, to napisz do dystrybutora zapytanie. Miałem ostatnio też kłopot ze znalezieniem informacji czy konkretny bębenek będzie odpowiedni do piastry w kole. Odpowiedź przyszła szybko. Części zamówione i bębenek wymieniony. Napisz tu: biuro@speeder.com.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rawracer Napisano 12 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2023 Dziękuję serdecznie,napisze . Dziękuję raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 12 Września 2023 Udostępnij Napisano 12 Września 2023 Luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi