DiMoonn Napisano 12 Września 2023 Udostępnij Napisano 12 Września 2023 Sprzedam nową, nie rozpakowaną przerzutkę XT Linkglide RD-M8130 11-s. Mylnie zamówiona ze sklepu Bike-Discount DE. Będzie u mnie za parę dni (dziś wyjechała z Niemiec, DHL). Mam 14 dni na zwrot, ale wystawiam tu w nadzieji uniknąć kosztów kuriera do Niemiec. Przerzutka zamówiona na firmę, więc mogę wystawić FVAT. Cena brutto: 330 zł. Plus koszty wysyłki. Możliwy odbiór własny, w gminie Stare Babice albo Bemowo, Warszawa. Tel.: 6 zero zero 378 209 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 13 Września 2023 Udostępnij Napisano 13 Września 2023 Nie zwracasz kurierem, tylko za pomocą Poczty Polskiej za free. Tak czysto informacyjnie 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Października Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi