piotrxyz Napisano 12 Września 2023 Udostępnij Napisano 12 Września 2023 Hej,mam pytanie czy taka wada jak na załączniku wpływa znacząco na cene amortyzatora? sprzedalem go pewnej osobie i nie zauwazylem tego z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Września 2023 Udostępnij Napisano 12 Września 2023 Wpływa na wartość. Jak dla mnie -50%. Inna sprawa - gdybym miał kupować to nie chciałbym mieć uszkodzonych goleni górnych niezależnie od ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 12 Września 2023 Udostępnij Napisano 12 Września 2023 W zasadzie czyni to amortyzator niesprzedawalnym w aktualnych warunkach rynkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 12 Września 2023 Udostępnij Napisano 12 Września 2023 Dokładnie. To nie kwestia ceny, ale amatora. Ale można poszukać nowych - jak się znajdą, to odjęcie tego zakupu od ceny i masz wynik. Na szybko znalazłem tylko soloair za ok 1400 i do SID Dual Air - za niecałe 300 - twój pewnie gdzieś po środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi