piotrxyz Napisano 12 Września 2023 Napisano 12 Września 2023 Hej,mam pytanie czy taka wada jak na załączniku wpływa znacząco na cene amortyzatora? sprzedalem go pewnej osobie i nie zauwazylem tego z gory dzieki za odpowiedz Cytuj
Dokumosa Napisano 12 Września 2023 Napisano 12 Września 2023 Wpływa na wartość. Jak dla mnie -50%. Inna sprawa - gdybym miał kupować to nie chciałbym mieć uszkodzonych goleni górnych niezależnie od ceny. Cytuj
KSikorski Napisano 12 Września 2023 Napisano 12 Września 2023 W zasadzie czyni to amortyzator niesprzedawalnym w aktualnych warunkach rynkowych. Cytuj
Wojcio Napisano 12 Września 2023 Napisano 12 Września 2023 Dokładnie. To nie kwestia ceny, ale amatora. Ale można poszukać nowych - jak się znajdą, to odjęcie tego zakupu od ceny i masz wynik. Na szybko znalazłem tylko soloair za ok 1400 i do SID Dual Air - za niecałe 300 - twój pewnie gdzieś po środku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi