danon1973 Napisano 11 Września 2023 Udostępnij Napisano 11 Września 2023 Witam serdecznie Mam pytanko odnośnie nawigacji na rower, interesuje mnie taka najtańsza po śladzie... nie muszę mieć map... tylko, żebym mógł ustawiać sobie trasy, które planuję w aplikacji komoot i żeby po śladzie mnie prowadziła. Jeżdżę tylko po wioskach, polach, lasach więc małe szanse żebym się pogubił. Dobrze jakby nawigacja współpracowała z czujnikami kadencji i prędkości magene S3+, bo takie posiadam oraz czujnikiem polar H10 albo chociaż zegarkiem polar grit x (tylko jeśli chodzi o tętno). Myślałem o igsport gps bsc 200... ale nie mam pojęcia czy ona współpracuje z komoot... a może coś innego? cycplus, magene, bryton, sigma? cena tak do 400zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 11 Września 2023 Udostępnij Napisano 11 Września 2023 Jak sobie wyeksportujesz trasę z Komoota do .gpx i wrzucisz do licznika to będzie działać, z czujnikami nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danon1973 Napisano 27 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2023 Dzięki za pomoc, Kupiłem ta nawigacje i spisuje się znakomicie. Parę tras na niej zrobiłem i nie ma problemu. Tak samo przerzucanie trasy z komoota do nawigacji, banalna sprawa. Tak jak napisałeś, eksportuję plik gpx, ładuję do aplikacji a potem do urządzenia. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi