marcin227 Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Hej, od pewnego czasu planuje wymienić swojego Crossa na Gravela. Co się teraz opłaca kupić w cenie do 3500 zł? Trochę wypadłem z obiegu. 193cm/90kg 80% szosa/polne ścieżki Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 Najsensowniejszy jest chyba esker 2.0 MS Ale pomyśl czy przy tych 80% asfaltu nie lepiej kupić np. tribana rc500 i wsadzić mu opony 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1970 Napisano 9 Września 2023 Udostępnij Napisano 9 Września 2023 5 godzin temu, marcin227 napisał: od pewnego czasu planuje wymienić swojego Crossa na Gravela Po co chcesz wymieniać:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin227 Napisano 10 Września 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2023 (edytowane) Zakup mojego obecnego Crossa nie uważam za udany. Rower jest ciężki i nieporęczny. Pomimo odpowiednio dobranej ramy 23' do mojego wzrostu, to nawet dla mnie wydaje się taki klocowaty. Denerwuje mnie zupełnie dla mnie zbędny napęd na 2 przerzutki i amortyzator. Był to mój pierwszy rower od bodajże 10 lat i jeszcze nie wiedziałem czego tak naprawdę potrzebuje. Ostatnio przejechałem się na Eskerze 2.0 MS i spodobało mi się - rower jest lekki, smukły, prosty i fajnie tyrka Edytowane 10 Września 2023 przez marcin227 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 10 Września 2023 Udostępnij Napisano 10 Września 2023 (edytowane) Claris, sztywne osie. Trochę twardy napęd i wysyłka zza granicy ale mieści się w budżecie. https://www.merlincycles.com/merlin-malt-g2-claris-gravel-bike-2023-197226.html Edytowane 10 Września 2023 przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 10 Września 2023 Udostępnij Napisano 10 Września 2023 Niezła podróba Marina, nawet czcionka w nazwie taka sama 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 10 Września 2023 Udostępnij Napisano 10 Września 2023 Przede wszystkim to wysyłka spoza UE. A jak później z gwarancją? Też odsyłasz do UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 10 Września 2023 Udostępnij Napisano 10 Września 2023 Pewnie odsyłasz zepsutą część i wysyłają nową/naprawioną. A serwis to wiadomo lokalnie odpłatnie jak to przy zakupach rowerów zza granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi