Jarik Napisano 8 Września 2023 Udostępnij Napisano 8 Września 2023 Witam. Mam pytanie.. Czy tym rowerem: Rower Cube Aim SLX S z 2022 roku https://sportprofit.pl/pl/p/Rower-Cube-Aim-SL-graphitemetal-2022r./44820 Mogę spokojnie jeździć przy wadze 120 kg?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creatinfreak Napisano 8 Września 2023 Udostępnij Napisano 8 Września 2023 (edytowane) Mam cube aim pro. Zaczynałem z wagi 125kg ( teraz 112) mam mega silne nogi (kiedyś siłka i przysiady) no i po 1000km, raz miałem rozbieraną piastę, raz prostowałem obręcz, teraz mam do wymiany łańcuch i zębatki. Ogólnie daje radę. Jak jeździsz mniej agresywnie śmiało wystarczy na dłużej. Ale licz się z tym, że to dość tani rower i cudów nie ma, po czasie będzie trzeba coś powymieniać. Edytowane 8 Września 2023 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi